منوی دسته بندی

مهم ترین اکستنشن های کروم برای یک متخصص سئو

heading tag markup seo exctention

قطعا همه متخصصان سئو از یک سری ابزارها برای تسریع در انجام کارهای سئو استفاده می کنند. بخشی از این ابزارها مربوط به اکستنشن ها یا افزونه های مرورگر کروم می باشد. در این محتوا در مورد بهترین افزونه های مرورگر کروم که هر سئوکاری باید از آن ها در پروژه های سئو استفاده کند صحبت کنیم.

قبل از اینکه به معرفی و بررسی بهترین اکستنشن های کروم برای متخصصان سئو بپردازیم، کمی در مورد این موضوع که مرورگر و افزونه های مرورگر چیست، صحبت کنیم.

مرورگر چیست؟

مرورگرها نرم افزارهایی هستند که به شما در گشت و گذار در اینترنت کمک می کنند اما در واقع یک عملکرد اصلی یک مرورگر ارسال درخواست های شما به سمت سرور و رندر پاسخ های دریافتی از سمت سرور می باشد.

انواع مختلفی از مرورگرها وجود دارد، اما مرورگر کروم (chrome) که متعلق به خود گوگل است و مرورگر فایرفاکس بهترین مرورگرها برای استفاده متخصصان سئو می باشد، چرا که با داشتن قابلیت های مختلف کمک شایانی به متخصصان سئو و برنامه نویس می نماید.

افزونه مرورگر چیست؟

افزونه یعنی آن چیزی که به مرورگر افزوده می شود و یک سری قابلیت ها را در اختیار مرورگر می گذارد.

در حالت عادی افزونه ای بر روی مرورگر نصب نیست. اما ما برای کاربردهای مختلف افزونه های مختلفی را بر روی مرورگر کروم نصب می کنیم. معمولا سئوکاران از افزونه های بیشتری برای افزایش سرعت و همچنین انجام کارهای سئو بهره می برند.

بهترین افزونه ها یا اکستنشن های سئو برای سئوکاران:

در ادامه می خواهیم به بررسی افزونه هایی بپردازیم که در بسیاری از پروژه های سئو به صورت عملی از آن ها استفاده می کنیم.

افزونه wappalyzer:

یکی از بهترین افزونه هایی که در مرورگر کروم هر سئوکار یا برنامه نویسی باید نصب باشد افزونه wappalyzer می باشد.

این افزونه اطلاعات جامعی در مورد ابزارها و تکنولوژی های به کار رفته در هر سایتی را به ما نشان می دهد. اینکه آیا از CMS استفاده کرده است، چه زبان برنامه نویسی دارد؟ افزونه سئو آن سایت چیست؟ و اطلاعات بسیاری دیگری که با یک کلیک به دست می آورید.

wappalyzer seo tools
افزونه wappalyzer

افزونه word counter plus:

یکی از مسائلی که هر سئوکار یا تولیدکننده محتوا به آن نیاز پیدا می کند، این است که در سریع ترین زمان ممکن بتواند تعداد کلمات موجود در محتوای یک صفحه را شناسایی کند، یا در اصطلاح طول محتوا صفحه را متوجه شود.

بهترین افزونه سئو برای کروم، افزونه word counter plus می باشد. با نصب این افزونه بر روی مرورگر کروم خود، در هر صفحه ای که هستید، متن مورد نظر را انتخاب کرده و با زدن دکمه کلیک راست و انتخاب افزونه، در یک پنجره به صورت مودال، اطلاعات کاملی از محتوا و تعداد کلمات و کاراکترهای محتوا به دست می آورید.

word counter plus seo tools chrome

افزونه Nightwatch:

یکی دیگر از کارهای روزمره سئوکاران، چک کردن رتبه یک کلمه کلیدی می باشد. متخصصان سئو با استفاده از ابزارهای ترکینگ حرفه ای، رتبه کلمات کلیدی را به صورت یک روند کلی بررسی می کنند. اما گاهی اوقات نیاز هست به صورت لایو، رتبه یک کلمه کلیدی را بدانند. در این مرحله افزونه Nightwatch به کمک متخصصان سئو می آید.

با کمک این افزونه با وارد کردن کلمه کلیدی و کشور مورد نظر و همچنین آدرس سایت، به صورت دقیق رتبه آن کلمه کلیدی بیان می شود.

nightwatch tracking keywords

افزونه SERP Trends:

سرپ در اصطلاح صفحه نتایج گوگل را می گویند. یکی از کارهای روزانه سئوکاران بررسی serp می باشد. این افزونه به متخصصان سئو کمک می کند تا تغییرات سرپ را به صورت دقیق بررسی کنند. مثلا متوجه شوند که یک سایت نسبت به قبل افت رتبه داشته یا بهبود رتبه پیدا کرده است. یا متوجه شویم که سایت ما الان در چه جایگاهی قرار دارد.

افزونه Heading tag markup:

یکی از افزونه های مناسب برای شناسایی بصری هدینگ های سایت افزونه Heading tag markup می باشد. با نصب این افزونه و با یک کلیک، کلیه هدینگ های سایت و محل قرارگیری آن ها، با یک رنگ دیگر در صفحه نمایش داده می شود.

heading tag markup seo exctention

افزونه Heading map:

این افزونه نیز کلیه تگ های هدینگ ها به صورت آبشاری و در کنار صفحه نمایش می دهد. مزیت این افزونه، نمایش به صورت خلاصه و در کنار هم تمامی هدینگ های صفحه می باشد.

heading map seo

افزونه Seoquake یا Seo minion:

این دو افزونه، جز افزونه های جامع سئو هستند که یک بررسی کاملی از سایت و شاخص های سئویی یک سایت به ما ارائه می دهند. با این حال افزونه seoquake به دلیل رایگان بودن و همچنین بررسی های جامعی که دارد پیشنهاد می گردد.

لازم به ذکر است که متخصصان سئو برای بررسی های خود به این افزونه های جامع بسنده نمی کنند و بر هر پروژه و هر بخشی از پروژه، از ابزارهای مخصوص خود استفاده می کنند.

اما برای بررسی های سریع و لحظه ای، این افزونه می تواند راهگشا باشد.

تا اینجای کار مهم ترین و پر کاربردترین افزونه های مرورگر کروم یک متخصص سئو را بیان کردیم. قطعا این لیست می تواند ادامه داشته باشد. شما هم اگر از افزونه خاصی استفاده کرده اید و کاربردی بوده است در بخش کامنت ها با ما مطرح کنید.

در انتها باید بدانید که یک متخصص سئو وابسته به افزونه ها نیست و همچنین برای بررسی عمیق تر و دقیق تر نیازمند استفاده از ابزارهای پیشرفته تری در هر بخشی از سئو می باشد. مثلا برای بررسی سرعت سایت از یک ابزار مخصوص استفاده می کنیم یا برای بررسی وضعیت اسکیما سایت از ابزارهای مخصوص اسکیما بهره می بریم.

ما در بررسی پروژه های سئو در مشهد، تمامی بخش های سئوی یک سایت را با کمک ابزارهای حرفه ای و افزونه های مختلف و همچنین به صورت دستی بررسی می کنیم و تحلیل و آنالیز دقیقی از پروژه های سئو فراهم می نماییم و در اختیار مشتریان می گذاریم.

حسین رضائی وب‌سایت
ارشد کارآفرینی خوندم از دانشگاه شهید بهشتی تهران، مثل خیلی از افراد دیگه، تخصصم ارتباط چندانی با رشته تحصیلیم نداره اما تونسته دید خوبی بهم توی مشاوره با کسب و کارها بده. از دوران دبیرستان دنبال کسب درآمد از اینترنت بودم. همون موقع یک وبلاگ زدم و تونستم پیج رنکش رو به 4 برسونم و با سایت میهن دانلود تبادل لینک کنم. اون زمان ها خیلی مد بود. همون وبلاگ روی کلمه های خوبی بالا اومده بود مثل دانلود بازی موبایل، دانلود نرم افزار موبایل و... یادش بخیر همین وبلاگ بود که باعث ورود من به دنیای سئو شد و کم کم به صورت تجربی و عملی با سئو آشنا شدم و سعی کردم در این زمینه خودم رو متخصص کنم. الان هم مشاوره و مجری چندین پروژه کوچک و بزرگ هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *